Wolontariat Obywatelski

Jeśli lubisz pomagać innym, wspierasz aktywnie potrzebujących albo chcesz zacząć to robić to konkurs „Wolontariat to radość działania” jest właśnie dla Ciebie!

Konkurs „Wolontariat to radość działania” został zorganizowany po raz pierwszy w 2012 roku. Od tamtego czasu cieszy się ogromną popularnością wśród naszych pracowników i organizowany jest dwa razy w roku – edycja wiosenna i jesienna.

Do konkursu mogą przystąpić wszyscy pracownicy Grupy PZU, a więc także TFI, PTE czy PZU CO SA oraz agenci, tworząc co najmniej trzyosobowe zespoły. Ich członkami mogą zostać również osoby niezwiązane z firmą, a więc rodzina i przyjaciele. Warunkiem aplikowania w konkursie  jest uczestnictwo w zespole co najmniej 3 pracowników PZU. W ramach konkursu można zdobyć grant w wysokości 5 tys. zł z przeznaczeniem na dowolnie wybrany szlachetny cel.